Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Zidni stalak za vino za 24 boce crni željezni

Zidni stalak za vino za 24 boce crni željezni

511,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj zidni stalak za vino, s jednostavnim, ali elegantnim dizajnom, dodaje dašak modernog izgleda vašem prostoru za boravak. Ovaj stalak za vino može smjestiti do 24 boce vina. Napravljen je od željeza obloženog prahom, zbog čega je izuzetno izdržljiv i jednostavan za održavanje. Idealan je izbor za poklon vašim prijateljima i poznanicima koji vole vino. Uz to, pomoću uključenih materijala za ugradnju, ovaj stalak za vino može se lako pričvrstiti na zid. Također se lako sastavlja. Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

Na zalihi

SKU: 92133 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj zidni stalak za vino, s jednostavnim, ali elegantnim dizajnom, dodaje dašak modernog izgleda vašem prostoru za boravak.

Ovaj stalak za vino može smjestiti do 24 boce vina. Napravljen je od željeza obloženog prahom, zbog čega je izuzetno izdržljiv i jednostavan za održavanje. Idealan je izbor za poklon vašim prijateljima i poznanicima koji vole vino. Uz to, pomoću uključenih materijala za ugradnju, ovaj stalak za vino može se lako pričvrstiti na zid. Također se lako sastavlja.

Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Željezo s praškastom oblogom
  • Dimenzije: 21 x 22,5 x 120 cm (Š x D x V)
  • Može smjestiti do 24 boce vina (boce nisu uključene)
  • Uključuje materijale za montažu
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Go to Top