Početna/Uredska oprema/Uredski namještaj/Uredski stolovi/Stol za crtanje od masivnog drva manga 116 x 50 x 76 cm

Stol za crtanje od masivnog drva manga 116 x 50 x 76 cm

3.199,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj stol za crtanje u starinskom stilu, s udobnim radnim prostorom, svakako će vam biti od velike pomoći pri crtanju, oblikovanju ili skiciranju. Također se može upotrebljavati kao stol za računalo ili učenje. Stol je ručno izrađen od drva manga koje je čvrsto, stabilno, izdržljivo i prekrasno, a vještina izrade naglašava njegov spektakularni retro dizajn. Svaki korak u procesu izveden je s najvećom pažnjom, bilo da je riječ o poliranju, bojenju ili lakiranju. Umijeće izrade i prekrasni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Njegova nagibna površina i podesiva visina omogućuju različite položaje za rad. Drvene noge u obliku slova A također pridonose njegovoj stabilnosti. Sastavljanje je jednostavno. Važna napomena: Boje i godovi mogu varirati od komada do komada, što čini svaki od naših stolova za crtanje jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Na zalihi

Opis

Ovaj stol za crtanje u starinskom stilu, s udobnim radnim prostorom, svakako će vam biti od velike pomoći pri crtanju, oblikovanju ili skiciranju. Također se može upotrebljavati kao stol za računalo ili učenje.

Stol je ručno izrađen od drva manga koje je čvrsto, stabilno, izdržljivo i prekrasno, a vještina izrade naglašava njegov spektakularni retro dizajn. Svaki korak u procesu izveden je s najvećom pažnjom, bilo da je riječ o poliranju, bojenju ili lakiranju. Umijeće izrade i prekrasni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Njegova nagibna površina i podesiva visina omogućuju različite položaje za rad. Drvene noge u obliku slova A također pridonose njegovoj stabilnosti. Sastavljanje je jednostavno.

Važna napomena: Boje i godovi mogu varirati od komada do komada, što čini svaki od naših stolova za crtanje jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivno drvo manga
  • Dimenzije: 116 x 50 x 76 cm (D x Š x V)
  • Nagibna stolna ploča na 76/86/96 cm
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Jednostavno sastavljanje

Dodatne informacije

Težina 25 kg
Go to Top