Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino za 9 boca od masivnog recikliranog drva

Stalak za vino za 9 boca od masivnog recikliranog drva

1.924,00kn uključ. PDV

Samo 8 komada na zalihi

Ovaj retro stalak za vino savršen je za ljubitelje vina. Elegantni stalak za vino unijet će dašak starinskog šarma u vašu kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak. S prostorom za 9 boca i 4 praktične ladice za spremanje pribora, ovaj stalak za vino ima sve što vam treba za posluživanje čaše vina. Izrađen od recikliranog drva, ovaj ormarić za piće čvrst je, izdržljiv i lijep te ima karakteristike raznih vrsta drva kao što su šišam, tikovina, drvo manga, bagrema itd. Svaki komad ovog namještaja jedinstven je i pomalo drukčiji od sljedećeg. Znakovi habanja i vidljive strukture godova daju svakom komadu jedinstven izgled i doprinose njegovom spektakularnom starinskom stilu. Ovaj držač za vino ručno je izrađen. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Stalak za vino lako se pomiče okolo pomoću 4 kotačića. Sastavljanje je jednostavno. Važna napomena: Boje mogu varirati od komada do komada, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Samo 8 komada na zalihi

SKU: 79317 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj retro stalak za vino savršen je za ljubitelje vina. Elegantni stalak za vino unijet će dašak starinskog šarma u vašu kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak. S prostorom za 9 boca i 4 praktične ladice za spremanje pribora, ovaj stalak za vino ima sve što vam treba za posluživanje čaše vina.

Izrađen od recikliranog drva, ovaj ormarić za piće čvrst je, izdržljiv i lijep te ima karakteristike raznih vrsta drva kao što su šišam, tikovina, drvo manga, bagrema itd. Svaki komad ovog namještaja jedinstven je i pomalo drukčiji od sljedećeg. Znakovi habanja i vidljive strukture godova daju svakom komadu jedinstven izgled i doprinose njegovom spektakularnom starinskom stilu. Ovaj držač za vino ručno je izrađen. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Stalak za vino lako se pomiče okolo pomoću 4 kotačića. Sastavljanje je jednostavno.

Važna napomena: Boje mogu varirati od komada do komada, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo
  • Dimenzije: 50 x 30 x 85 cm (Š x D x V)
  • Drži do 9 boca
  • Sa 4 ladice i 4 kotačića
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Jednostavno sastavljanje
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod se mora koristiti s uključenim priborom za montiranje na zid
  • Više detalja o sprječavanju prevrtanja vašeg namještaja možete pronaći ovdje
    https://www.vidaxl.hr/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/HR.pdf

Dodatne informacije

Težina 19.88 kg
Go to Top