Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za Vino za 28 Boca Metalni

Stalak za Vino za 28 Boca Metalni

561,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj samostojeći stalak za vino privlačit će poglede na bilo kojem mjestu. Izrađen od kovanog željeza, ovaj vinski stalak u potpunosti ima praškastu oblogu protiv hrđe i trajat će generacijama! Ovaj trodimenzionalni stalak za vino, idealan je za smještaj do 28 boca vina. Klasičan i elegantan stil unosi romantičan ugođaj. Također pruža dodatni prostor za pohranu na dnu, za još nekoliko boca ili drugih stvari. Klasični, elegantni stil pruža romantičan dojam. Također će biti divan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji su ljubitelji vina. Uživajte u životu s ovim iznimnim stalkom za vino!

Na zalihi

SKU: 77123 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj samostojeći stalak za vino privlačit će poglede na bilo kojem mjestu. Izrađen od kovanog željeza, ovaj vinski stalak u potpunosti ima praškastu oblogu protiv hrđe i trajat će generacijama!

Ovaj trodimenzionalni stalak za vino, idealan je za smještaj do 28 boca vina. Klasičan i elegantan stil unosi romantičan ugođaj. Također pruža dodatni prostor za pohranu na dnu, za još nekoliko boca ili drugih stvari. Klasični, elegantni stil pruža romantičan dojam. Također će biti divan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji su ljubitelji vina.

Uživajte u životu s ovim iznimnim stalkom za vino!

  • Materijal: Kovano željezo
  • Crna površina usavršena procesom elektrostatičnog premazivanja
  • Ukupna veličina: 47,5 x 21 x 100 cm (Š x D x V)
  • Težina: 4,6 kg
  • Može smjestiti 28 boca vina

Dodatne informacije

Težina 7 kg
Go to Top