Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino za 20 boca od masivne borovine

Stalak za vino za 20 boca od masivne borovine

536,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Čuvajte, dozrijevajte i izlažite svoje vino sa stilom uz ovaj moderni, drveni stalak za vino! Dodat će vrhunsku privlačnost vašem uređenju. Ovaj stalak za vino može smjestiti do 20 boca vina. Njegov jednostavan i čist dizajn dodaje dašak rustičnog šarma vašem životnom prostoru. Također će biti sjajan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji vole vino. Uz to, budući da je napravljen od pocinčanog čelika i masivnog drva, izuzetno je izdržljiv! Zahvaljujući uključenim materijalima za montažu, stalak za vino jednostavno se sastavlja. Molimo Vas, imajte u vidu da vinske boce nisu uključene u isporuku.

Na zalihi

SKU: 88243 Kategorije: , ,

Opis

Čuvajte, dozrijevajte i izlažite svoje vino sa stilom uz ovaj moderni, drveni stalak za vino! Dodat će vrhunsku privlačnost vašem uređenju.

Ovaj stalak za vino može smjestiti do 20 boca vina. Njegov jednostavan i čist dizajn dodaje dašak rustičnog šarma vašem životnom prostoru. Također će biti sjajan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji vole vino. Uz to, budući da je napravljen od pocinčanog čelika i masivnog drva, izuzetno je izdržljiv! Zahvaljujući uključenim materijalima za montažu, stalak za vino jednostavno se sastavlja.

Molimo Vas, imajte u vidu da vinske boce nisu uključene u isporuku.

  • Materijal: Masivna borovina i pocinčani čelik
  • Dimenzije: 41,5 x 22,5 x 41,5 cm (D x Š x V)
  • Može smjestiti do 20 boca vina (boce nisu uključene)
  • Uključuje materijale za montažu
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s uključenim priborom za montiranje na zid
  • Više detalja o sprječavanju prevrtanja vašeg namještaja možete pronaći ovdje
    https://www.vidaxl.hr/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/HR.pdf

Dodatne informacije

Težina 3.07 kg
Go to Top