Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za Vino za 11 Boca Srebrni Aluminijski

Stalak za Vino za 11 Boca Srebrni Aluminijski

724,00kn uključ. PDV

Samo 9 komada na zalihi

Ovaj stalak za vinske boce pomoći će vam da pohranite i organizirate vaša omiljena vina. Odličan je kao ukrasni i praktični dodatak za vašu prostoriju. Ovaj vinski stalak može pohraniti do 11 boca vina. Jedinstveni oblik plamena, unijet će moderan izgled Vašem interijeru. Također će biti divan poklon za Vaše prijatelje i poznanike koji vole vino. Izrađen je od visokokvalitetnog poliranog aluminijuma, što ga čini izuzetno izdržljivim kako bi ga koristilo više generacija. Unesite ovaj moderni vinski stalak danas u svoj dom! Molimo vas, imajte u vidu da vinske boce nisu uključene u isporuku.

Samo 9 komada na zalihi

SKU: 77840 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj stalak za vinske boce pomoći će vam da pohranite i organizirate vaša omiljena vina. Odličan je kao ukrasni i praktični dodatak za vašu prostoriju.

Ovaj vinski stalak može pohraniti do 11 boca vina. Jedinstveni oblik plamena, unijet će moderan izgled Vašem interijeru. Također će biti divan poklon za Vaše prijatelje i poznanike koji vole vino.

Izrađen je od visokokvalitetnog poliranog aluminijuma, što ga čini izuzetno izdržljivim kako bi ga koristilo više generacija.

Unesite ovaj moderni vinski stalak danas u svoj dom!

Molimo vas, imajte u vidu da vinske boce nisu uključene u isporuku.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Aluminij s poliranom završnom obradom
  • Dimenzije: 61 x 14 x 53 cm (Š x D x V)
  • U obliku plamena
  • Pohranjuje do 11 boca vina (boce nisu uključene)
  • Jednostavno za čišćenje

Dodatne informacije

Težina 6.6 kg
Go to Top