Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za Vino s Držačem Čaša za 9 Boca Metalni

Stalak za Vino s Držačem Čaša za 9 Boca Metalni

524,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj samostojeći stalak za vino, privlačit će poglede na bilo kojem mjestu. Izrađen od kovanog željeza, ovaj vinski stalak u potpunosti ima praškastu oblogu protiv hrđe i trajat će generacijama! Ovaj stalak za vino ima prostora za 9 boca. Opremljen rešetkastom pločom, može se koristit i kao stol. Ispod stolne ploče se nalaze kuke koje vam omogućuju da vješate vinske čaše. Dakle, ovaj vinski stalak je zasigurno idealni dodatak za vašu blagovaonicu. Klasični i elegantni stil pruža romantičan dojam. Također služi kao odličan dar za vaše prijatelje i ljubitelje vina. Uživajte u životu s ovim iznimnim stalkom za vino!

Na zalihi

SKU: 77121 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj samostojeći stalak za vino, privlačit će poglede na bilo kojem mjestu. Izrađen od kovanog željeza, ovaj vinski stalak u potpunosti ima praškastu oblogu protiv hrđe i trajat će generacijama!

Ovaj stalak za vino ima prostora za 9 boca. Opremljen rešetkastom pločom, može se koristit i kao stol. Ispod stolne ploče se nalaze kuke koje vam omogućuju da vješate vinske čaše. Dakle, ovaj vinski stalak je zasigurno idealni dodatak za vašu blagovaonicu. Klasični i elegantni stil pruža romantičan dojam. Također služi kao odličan dar za vaše prijatelje i ljubitelje vina.

Uživajte u životu s ovim iznimnim stalkom za vino!

  • Materijal: Kovano željezo
  • Crna površina usavršena procesom elektrostatičnog premazivanja
  • Ukupna veličina: 46 x 28,5 x 77,5 cm (Š x D x V)
  • Težina: 3,3 kg
  • Može držati 9 boca vina
  • Opremljen kukama za vješanje vinskih čaša

Dodatne informacije

Težina 4.1 kg
Go to Top