Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za Vino Masivno Obnovljeno Drvo 55x23x85 cm

Stalak za Vino Masivno Obnovljeno Drvo 55x23x85 cm

899,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj stalak za vino u antiknom stilu je bezvremenski dodatak za vaš dom i savršen je izbor za sve kolekcionare vina. Stalak za vino je izrađen od čvrstog obnovljenog drva koje ima karakteristike raznih vrsta drveta kao što su mahagonij, tikovina, tvrdo drvo, drvo manga, akacija itd. Možda ćete pronaći udubljenja nastala od čavala, vijaka ili matica i druge nesavršenosti koje odražavaju autentičnost materijala. Takve nepravilnosti otkrivaju bogatu povijest i nisu namjerno napravljene. Drvo potječe od prirodno srušenih stabala, brodova, drvenih kuća itd. To znači da je svaki primjerak jedinstven i pomalo drugačiji od sljedećeg. Vidljivi znakovi korištenja i vrhunska izrada ovog ručno izrađenog stalka za vino daju svakom komadu jedinstven izgled i pridonose njegovom spektakularnom vintage stilu. Svaki korak u procesu izrade je izveden s najvećom pažnjom. Njegov klasični dizajn će privlačiti pažnju u bilo kojoj prostoriji. Važna napomena: Boje mogu varirati od komada do komada, što svaki naš stalak za vino čini jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Na zalihi

SKU: 79106 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj stalak za vino u antiknom stilu je bezvremenski dodatak za vaš dom i savršen je izbor za sve kolekcionare vina.

Stalak za vino je izrađen od čvrstog obnovljenog drva koje ima karakteristike raznih vrsta drveta kao što su mahagonij, tikovina, tvrdo drvo, drvo manga, akacija itd. Možda ćete pronaći udubljenja nastala od čavala, vijaka ili matica i druge nesavršenosti koje odražavaju autentičnost materijala. Takve nepravilnosti otkrivaju bogatu povijest i nisu namjerno napravljene. Drvo potječe od prirodno srušenih stabala, brodova, drvenih kuća itd. To znači da je svaki primjerak jedinstven i pomalo drugačiji od sljedećeg. Vidljivi znakovi korištenja i vrhunska izrada ovog ručno izrađenog stalka za vino daju svakom komadu jedinstven izgled i pridonose njegovom spektakularnom vintage stilu.

Svaki korak u procesu izrade je izveden s najvećom pažnjom. Njegov klasični dizajn će privlačiti pažnju u bilo kojoj prostoriji.

Važna napomena: Boje mogu varirati od komada do komada, što svaki naš stalak za vino čini jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo
  • Dimenzije: 55 x 23 x 85 cm (Š x D x V)
  • Ručno izrađeno

Dodatne informacije

Težina 12.6 kg
Go to Top