Početna/Fitness i bodybuilding sprave, Fitness i vježbanje, Promo A, Sport, Sprave za veslanje/Sprava za veslanje 5 razina s hidrauličnim otporom

Sprava za veslanje 5 razina s hidrauličnim otporom

1.286,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Naš funkcionalni veslački stroj pruža izvrsnu priliku za cjelovito vježbanje tijela. Ova kompaktna sprava za veslanje je idealna za ljude koji žele vježbati u svom domu. Potrebno je samo malo prostora da je postavite i tada možete brzo započeti svoju rutinsku vježbu. Ova jedinica pruža učinkovito vježbanje s malim udarcima koja povećava snagu u glavnim mišićnim skupinama, uključujući leđa, noge, ruke, trbuh i stražnjicu. Također može potaknuti cirkulaciju krvi. Dizajniran s ručkama za podesivi otpor s hidrauličnim cilindrom s 5 razina i s ručicom za ručnu kontrolu otpora, trenažer će ispuniti različite zahtjeve za snagom. Ugrađeni LCD zaslon može nadzirati i pratiti vašu brzinu, vrijeme, udaljenost i potrošene kalorije. Debelo, podstavljeno sjedalo vrlo je udobno. Izdržljivi čelični okvir čini ga stabilnim i izdržljivim. Neklizeće gumene noge sprječavaju grebanje poda, a gumeni držači omogućuju udoban hvat.

Na zalihi

Opis

Naš funkcionalni veslački stroj pruža izvrsnu priliku za cjelovito vježbanje tijela. Ova kompaktna sprava za veslanje je idealna za ljude koji žele vježbati u svom domu. Potrebno je samo malo prostora da je postavite i tada možete brzo započeti svoju rutinsku vježbu.

Ova jedinica pruža učinkovito vježbanje s malim udarcima koja povećava snagu u glavnim mišićnim skupinama, uključujući leđa, noge, ruke, trbuh i stražnjicu. Također može potaknuti cirkulaciju krvi. Dizajniran s ručkama za podesivi otpor s hidrauličnim cilindrom s 5 razina i s ručicom za ručnu kontrolu otpora, trenažer će ispuniti različite zahtjeve za snagom. Ugrađeni LCD zaslon može nadzirati i pratiti vašu brzinu, vrijeme, udaljenost i potrošene kalorije. Debelo, podstavljeno sjedalo vrlo je udobno. Izdržljivi čelični okvir čini ga stabilnim i izdržljivim. Neklizeće gumene noge sprječavaju grebanje poda, a gumeni držači omogućuju udoban hvat.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Čelik
  • Dimenzije: 126 x 128 x 70 cm (D x Š x V)
  • Maksimalna težina korisnika: 100 kg
  • Funkcije računala: Skeniranje, vrijeme, udaljenost, brzina, kalorije
  • Neklizeće gumene noge
  • Jednostavan pregled LCD zaslona
  • Podesivi hidraulični otpor s 5 razina
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 18.2 kg
Go to Top