Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Namještaj za kampiranje/Zračni madraci/Sklopiv zračni madrac na napuhavanje za kampiranje 178 x 69 cm 2 kom

Sklopiv zračni madrac na napuhavanje za kampiranje 178 x 69 cm 2 kom

474,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj set od 2 komada madraca na napuhavanje je idealni za piknik, kampiranje, planinarenje, sunčanje, lov i bilo koje druge aktivnosti na otvorenom. Ovaj madrac zaštiti Vas od vlažne trave ili pijeska. Ovaj zračni madrac, otporan na vremenske uvjete i na vlagu, osmišljen je s PVC površinom za spavanje protiv klizanja, nudeći optimalnu udobnost. Jednostavno možete pretvoriti madrac u stolicu preklapanjem i osiguranjem s uključenim podesivim trakama od najlona. Možete ga jednostavno i brzo napuhati i ispuhati. Isporuka uključuje 2 x madrac na napuhavanje i 4 podesive trake.

Nema na zalihi

Opis

Ovaj set od 2 komada madraca na napuhavanje je idealni za piknik, kampiranje, planinarenje, sunčanje, lov i bilo koje druge aktivnosti na otvorenom. Ovaj madrac zaštiti Vas od vlažne trave ili pijeska.

Ovaj zračni madrac, otporan na vremenske uvjete i na vlagu, osmišljen je s PVC površinom za spavanje protiv klizanja, nudeći optimalnu udobnost. Jednostavno možete pretvoriti madrac u stolicu preklapanjem i osiguranjem s uključenim podesivim trakama od najlona. Možete ga jednostavno i brzo napuhati i ispuhati.

Isporuka uključuje 2 x madrac na napuhavanje i 4 podesive trake.

  • Boja: Plava i crvena
  • Ukupne dimenzije: 178 x 69 cm (D x Š)
  • Vodootporna površina
  • Može se lako pretvoriti u stolicu
  • Isporuka uključuje 2 x zračni madrac i 4 x trake
  • Tkanina: PVC: 100%

Dodatne informacije

Težina 2.6 kg
Go to Top