Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Skladišni Stalak za Garažu s Policama 5 komada

Skladišni Stalak za Garažu s Policama 5 komada

2.124,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj visokokvalitetni komplet, skladišnih stalaka sadrži ukupno 5 komada, što je idealno rješenje za kućnu i komercijalnu pohranu, pružajući dovoljno mjesta za čuvanje svih stavki uredno organiziranim. Skladišni stalak, može se montirati vodoravno ili okomito kako bi zadovoljio vaše zahtjeve. Ove police su izrađene od visokokvalitetnog MDF-a i podržane izdržljivim čeličnim okvirom. Nosivost po polici je 175 kg (ravnomjerno raspoređeno), pružajući svakom skladišnom stalku nosivost od 875 kg. Zahvaljujući prevlaci od cinka, skladišni stalak za je otporan na koroziju za dugoročnu uporabu .

Na zalihi

Opis

Ovaj visokokvalitetni komplet, skladišnih stalaka sadrži ukupno 5 komada, što je idealno rješenje za kućnu i komercijalnu pohranu, pružajući dovoljno mjesta za čuvanje svih stavki uredno organiziranim. Skladišni stalak, može se montirati vodoravno ili okomito kako bi zadovoljio vaše zahtjeve.

Ove police su izrađene od visokokvalitetnog MDF-a i podržane izdržljivim čeličnim okvirom. Nosivost po polici je 175 kg (ravnomjerno raspoređeno), pružajući svakom skladišnom stalku nosivost od 875 kg. Zahvaljujući prevlaci od cinka, skladišni stalak za je otporan na koroziju za dugoročnu uporabu .

  • Uključeno 5 kom.
  • Materijal: čelik prevučen cinkom + MDF
  • Veličina svakog stalka : 90 x 40 x 180 cm (D x Š x V)
  • Ttežina svakog stalka : 15 kg
  • Svaki stalak ima nosivost : 875 kg (175 kg po polici)

Dodatne informacije

Težina 77.3 kg
Go to Top