Prijenosni tuš za kampiranje zapremine 40L

299,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj prijenosni tuš pružit će Vam iskustvo umirujuće kupke na kampiranju ili planinarenju.Izrađen je od visokokvalitetnog PVC materijala, što ga čini otpornim na vremenske uvjete i stabilnim pri lošem vremenu, i opremljen ventilom, kako bi dotok vode odgovarao Vašim potrebama.Možete napuniti spremnik vodom i objesiti ga o stablo, cijev ili granu. Ručka je pojačana tvrdom plastikom, tako da nema brige od iznenadnog pada. Tijekom dana, crni spremnik omogućuje brzu apsorpciju sunčeve energije i zagrijavanje vode. Ventil i glava za tuš omogućavaju Vam punu funkcionalnost tuša gdje god bili. Kada ga ne koristite, tuš se može preklopiti za jednostavnu pohranu i prijenos.Isporuka uključuje 2 tuša za kampiranje.

Na zalihi

Opis

Ovaj prijenosni tuš pružit će Vam iskustvo umirujuće kupke na kampiranju ili planinarenju.

Izrađen je od visokokvalitetnog PVC materijala, što ga čini otpornim na vremenske uvjete i stabilnim pri lošem vremenu, i opremljen ventilom, kako bi dotok vode odgovarao Vašim potrebama.

Možete napuniti spremnik vodom i objesiti ga o stablo, cijev ili granu. Ručka je pojačana tvrdom plastikom, tako da nema brige od iznenadnog pada. Tijekom dana, crni spremnik omogućuje brzu apsorpciju sunčeve energije i zagrijavanje vode. Ventil i glava za tuš omogućavaju Vam punu funkcionalnost tuša gdje god bili. Kada ga ne koristite, tuš se može preklopiti za jednostavnu pohranu i prijenos.

Isporuka uključuje 2 tuša za kampiranje.

  • Boja: crna
  • Dimenzija: 40x 40x 24 cm (Duljina x Širina x Visina)
  • Kapacitet: 40 L
  • Tkanina: PVC: 100%

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Go to Top