Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu srebrne 75 x 75 x 180 cm od čelika i MDF-a

Police za pohranu srebrne 75 x 75 x 180 cm od čelika i MDF-a

699,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ove izdržljive police za pohranu savršen su izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu. Ove police izrađene su od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 875 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Zbog premaza od cinka, stalak za pohranu vrlo je otporan na koroziju i čvrst. Ove kutne police idealne su kao pojedinačne police ili za stvaranje regala uz druge police. Police se jednostavno sastavljaju.

Nema na zalihi

Opis

Ove izdržljive police za pohranu savršen su izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu.

Ove police izrađene su od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 875 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Zbog premaza od cinka, stalak za pohranu vrlo je otporan na koroziju i čvrst. Ove kutne police idealne su kao pojedinačne police ili za stvaranje regala uz druge police.

Police se jednostavno sastavljaju.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Pocinčani čelik i MDF
  • Dimenzije: 75 x 75 x 180 cm (D x Š x V)
  • Ukupna nosivost: 875 kg (175 kg po polici)
  • S 5 razina

Dodatne informacije

Težina 19 kg
Go to Top