Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu 90x45x180 cm,5 kom,metalne

Police za pohranu 90x45x180 cm,5 kom,metalne

2.736,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj visoko kvalitetan set polica za pohranu koji uključuje 5 kom, izvrstan je za korištenje u kuhinji, praonici, podrumu, kupaonici, uredu, garaži, radionicama, ili bilo gdje drugdje gdje vam je potreban dodatni prostor za pohranu. Police na ovom setu su izrađene od visokokvalitetnog MDF, a poduprte čeličnim okvirom što je rezultiralo ukupnim kapacitetom nosivosti od impresivnih do 1325 kg (265 kg po polici). Zahvaljujući pocinčanoj završnoj obradi i čvrstoj konstrukciji okvira, police su otporne na koroziju i namjenjene tako da budu dugotrajne .

Nema na zalihi

Opis

Ovaj visoko kvalitetan set polica za pohranu koji uključuje 5 kom, izvrstan je za korištenje u kuhinji, praonici, podrumu, kupaonici, uredu, garaži, radionicama, ili bilo gdje drugdje gdje vam je potreban dodatni prostor za pohranu.

Police na ovom setu su izrađene od visokokvalitetnog MDF, a poduprte čeličnim okvirom što je rezultiralo ukupnim kapacitetom nosivosti od impresivnih do 1325 kg (265 kg po polici).

Zahvaljujući pocinčanoj završnoj obradi i čvrstoj konstrukciji okvira, police su otporne na koroziju i namjenjene tako da budu dugotrajne .

  • Materijal:od pocinčanog čelika okvir, MDF ploča police
  • Veličina: 90 x 45 x 180 cm (D x Š x V)
  • MDF debljine police: 5 mm
  • Nosivost: 1325 kg (265 kg po polici)
  • Isporuka uključuje 5 kom

Dodatne informacije

Težina 99.25 kg
Go to Top