Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu 90x40x180 cm,10 kom,metalne

Police za pohranu 90x40x180 cm,10 kom,metalne

4.274,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj visoko kvalitetan set polica za pohranu koji uključuje 10 kom, izvrstan je za korištenje u kuhinji, praonici, podrumu, kupaonici, uredu, garaži, radionicama, ili bilo gdje drugdje gdje vam je potreban dodatni prostor za pohranu. Police na ovom setu su izrađene od visokokvalitetnog MDF, a poduprte čeličnim okvirom što je rezultiralo ukupnim kapacitetom nosivosti od impresivnih do 875 kg (175 kg po polici). Zahvaljujući pocinčanoj završnoj obradi i čvrstoj konstrukciji okvira, police su otporne na koroziju i namjenjene tako da budu dugotrajne .

Nema na zalihi

Opis

Ovaj visoko kvalitetan set polica za pohranu koji uključuje 10 kom, izvrstan je za korištenje u kuhinji, praonici, podrumu, kupaonici, uredu, garaži, radionicama, ili bilo gdje drugdje gdje vam je potreban dodatni prostor za pohranu.

Police na ovom setu su izrađene od visokokvalitetnog MDF, a poduprte čeličnim okvirom što je rezultiralo ukupnim kapacitetom nosivosti od impresivnih do 875 kg (175 kg po polici).

Zahvaljujući pocinčanoj završnoj obradi i čvrstoj konstrukciji okvira, police su otporne na koroziju i namjenjene tako da budu dugotrajne .

    • Materijal:od pocinčanog čelika okvir, MDF ploča police
    • Veličina: 90 x 40 x 180 cm (D x Š x V)
    • MDF debljine police: 4 mm
    • Nosivost: 875 kg (175 kg po polici)
    • Isporuka uključuje 10 kom

Dodatne informacije

Težina 145.5 kg
Go to Top