Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu 12 sanduka srebrne 190 x 33 x 116 cm čelične

Police za pohranu 12 sanduka srebrne 190 x 33 x 116 cm čelične

649,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ove praktične police za pohranu, koje štede prostor, bit će idealne za spremanje sanduka s namirnicama i pićem. Bit će odličan dodatak svakom kućanstvu, trgovini namirnicama ili skladištu, budući da gotovo svugdje postoje sanduci koje je potrebno spremiti. Nagnuti dizajn olakšava gledanje i uzimanje sadržaja unutar sanduka. Ovaj stalak prikladan je za 12 sanduka s namirnicama, sanduka Euro s pićima ili standardiziranih sanduka. Stalak je napravljen od snažnog čelika i izrađen je da traje. Plastične neklizeće noge dizajnirane su kako bi spriječile klizanje stalka.

Nema na zalihi

Opis

Ove praktične police za pohranu, koje štede prostor, bit će idealne za spremanje sanduka s namirnicama i pićem. Bit će odličan dodatak svakom kućanstvu, trgovini namirnicama ili skladištu, budući da gotovo svugdje postoje sanduci koje je potrebno spremiti.

Nagnuti dizajn olakšava gledanje i uzimanje sadržaja unutar sanduka. Ovaj stalak prikladan je za 12 sanduka s namirnicama, sanduka Euro s pićima ili standardiziranih sanduka.

Stalak je napravljen od snažnog čelika i izrađen je da traje. Plastične neklizeće noge dizajnirane su kako bi spriječile klizanje stalka.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Čelik obložen prahom, plastika
  • Dimenzije: 190 x 33 x 116 cm (Š x D x V)
  • Kapacitet: 12 sanduka
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 7.75 kg
Go to Top