Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Izdržljivi stalak za pohranu 5 kom

Izdržljivi stalak za pohranu 5 kom

2.374,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj visokokvalitetni komplet skladišnih stalaka, uključuje ukupno 5 komada, što je idealno za kućnu i komercijalnu pohranu, pružajući dovoljno mjesta za čuvanje svih stvari uredno organiziranim. Skladišni stalak, može se montirati vodoravno ili okomito kako bi zadovoljio vaše zahtjeve. Ove police su izrađene od visokokvalitetnog MDF-a i podržane izdržljivim čeličnim okvirom. Nosivost je 265 kg po polici (ravnomjerno raspoređeno), pružajući svakom skladišnom stalku nosivost od 1325 kg. Zahvaljujući postupku galvanizacije, skladišni stalak za odlaganje je otporan na koroziju i iznimno je izdržljiv.

Na zalihi

Opis

Ovaj visokokvalitetni komplet skladišnih stalaka, uključuje ukupno 5 komada, što je idealno za kućnu i komercijalnu pohranu, pružajući dovoljno mjesta za čuvanje svih stvari uredno organiziranim.

Skladišni stalak, može se montirati vodoravno ili okomito kako bi zadovoljio vaše zahtjeve.

Ove police su izrađene od visokokvalitetnog MDF-a i podržane izdržljivim čeličnim okvirom. Nosivost je 265 kg po polici (ravnomjerno raspoređeno), pružajući svakom skladišnom stalku nosivost od 1325 kg.

Zahvaljujući postupku galvanizacije, skladišni stalak za odlaganje je otporan na koroziju i iznimno je izdržljiv.

  • Materijal: Pocinčani čelik + MDF
  • Veličina svakog stalka : 90 x 45 x 180 cm (D x Š x V)
  • Svaki stalak ima nosivost : 1325 kg (265 kg po polici)
  • Uključeno 5 kom.

Dodatne informacije

Težina 93.5 kg
Go to Top