Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtni namještaj/Vrtni stolovi/FMD zidni sklopivi stol s policom boja betona

FMD zidni sklopivi stol s policom boja betona

873,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Suvremeni zidni sklopivi stol s policom za izlaganje marke FMD izuzetno je praktičan i štedi prostor. Bit će savršen za manje kuhinje, spavaće sobe ili dnevne boravke jer se može lako sklopiti radi uštede prostora kad se ne upotrebljava. Kao dodatnu pogodnost, ima ugrađenu policu za izlaganje, tako da čak i kad je sklopljen, i dalje služi za izlaganje vaših omiljenih ukrasnih predmeta. Ovaj sklopivi stol s policom marke FMD napravljen je od ploče od iverice obložene melaminom u nenametljivoj svjetlosivoj boji betona, što mu omogućuje da se savršeno uklopi u gotovi svaki stil interijera.

Nema na zalihi

Opis

Suvremeni zidni sklopivi stol s policom za izlaganje marke FMD izuzetno je praktičan i štedi prostor.

Bit će savršen za manje kuhinje, spavaće sobe ili dnevne boravke jer se može lako sklopiti radi uštede prostora kad se ne upotrebljava. Kao dodatnu pogodnost, ima ugrađenu policu za izlaganje, tako da čak i kad je sklopljen, i dalje služi za izlaganje vaših omiljenih ukrasnih predmeta.

Ovaj sklopivi stol s policom marke FMD napravljen je od ploče od iverice obložene melaminom u nenametljivoj svjetlosivoj boji betona, što mu omogućuje da se savršeno uklopi u gotovi svaki stil interijera.

  • Boja: Svjetlosiva boja betona
  • Materijal: Iverica obložena melaminom
  • Dimenzije: 80 x 50,4 x 83,2 cm (D x Š x V)
  • Sklopivi stol koji štedi prostor s policom za izlaganje
  • Isporuka uključuje samo stol s policom

Dodatne informacije

Težina 14.38 kg
Go to Top