Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Drveni Stalak za 9 Boca s Prostorom za Pohranu

Drveni Stalak za 9 Boca s Prostorom za Pohranu

936,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovo je savršeni vinski stalak za ljubitelje vina. Ovaj elegantni vinski stalak, idealan za pohranu više bočica, odlično će izgledati u vašoj kuhinji, blagovaonici, dnevnoj sobi i tako dalje. S prostorom za 9 bočica, prtljažnikom i ladicom za dodatnu opremu, vinski stalak sadrži sve što vam je potrebno za pripremu i uživanje u čaši vina. Škrinja ima zasun na prednjoj strani i ladica se brzo izvlači, osiguravajući jednostavno otvaranje i zatvaranje. Izrađen je od kvalitetne iverice koja je izdržljiva za dugi niz godina.

Na zalihi

SKU: 76970 Kategorije: , ,

Opis

Ovo je savršeni vinski stalak za ljubitelje vina. Ovaj elegantni vinski stalak, idealan za pohranu više bočica, odlično će izgledati u vašoj kuhinji, blagovaonici, dnevnoj sobi i tako dalje. S prostorom za 9 bočica, prtljažnikom i ladicom za dodatnu opremu, vinski stalak sadrži sve što vam je potrebno za pripremu i uživanje u čaši vina.

Škrinja ima zasun na prednjoj strani i ladica se brzo izvlači, osiguravajući jednostavno otvaranje i zatvaranje. Izrađen je od kvalitetne iverice koja je izdržljiva za dugi niz godina.

  • Boja: Boja Crnog Vina
  • Ukupne dimenzije: 40 x 27 x 79 cm (D x Š x V)
  • Dubina škrinje: 21,5 cm
  • Ladica: 27 x 17 x 8 cm (D x Š x V)
  • Veličina odjeljaka za boce: 8,5 x 25,5 cm (Promjer x D)
  • Materijal: Iverica

Dodatne informacije

Težina 6.5 kg
Go to Top