Početna/Dom i vrt/Dječja soba/Namještaj za dječju sobu/Dječji kreveti/Dječji Krevet Vatrogasno Vozilo 200×90 cm Crveni

Dječji Krevet Vatrogasno Vozilo 200×90 cm Crveni

2.699,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj zabavni dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila, sa svijetlim i šarenim uzorcima, zasigurno će privlačiti pažnju u dječjoj sobi! Ovaj zanimljivi krevet je izrađen od visokokvalitetnog MDF-a i ima čvrstu drvenu podnicu, tako da može podnijeti svakodnevno habanje. Djeca će se osjećati poput pravih vatrogasaca u ovom super zabavnom krevetu! Krevet ima zaštitne tračnice na obje strane koje će spriječiti da djeca padnu sa kreveta. Također je opremljen i sa specijalnom pločom na prednjoj strani, koja se može koristiti kao polica. Postoje dva načina za sastavljanje ovog unikatnog kreveta. Vrlo je jednostavan za montažu, zahvaljujući priloženim uputama za sastavljanje i potrebnom priboru za montažu. Možete zatražiti od vašeg djeteta da vam pomogne u ovom zanimljivom projektu! Krevet je pogodan za madrace veličine 190 x 90 cm / 200 x 90 cm, ovisno o tome kako je krevet sastavljen. Napominjemo da isporuka uključuje samo okvir kreveta. Madrac je dostupan zasebno.

Nema na zalihi

Opis

Ovaj zabavni dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila, sa svijetlim i šarenim uzorcima, zasigurno će privlačiti pažnju u dječjoj sobi!

Ovaj zanimljivi krevet je izrađen od visokokvalitetnog MDF-a i ima čvrstu drvenu podnicu, tako da može podnijeti svakodnevno habanje. Djeca će se osjećati poput pravih vatrogasaca u ovom super zabavnom krevetu! Krevet ima zaštitne tračnice na obje strane koje će spriječiti da djeca padnu sa kreveta. Također je opremljen i sa specijalnom pločom na prednjoj strani, koja se može koristiti kao polica.

Postoje dva načina za sastavljanje ovog unikatnog kreveta. Vrlo je jednostavan za montažu, zahvaljujući priloženim uputama za sastavljanje i potrebnom priboru za montažu. Možete zatražiti od vašeg djeteta da vam pomogne u ovom zanimljivom projektu! Krevet je pogodan za madrace veličine 190 x 90 cm / 200 x 90 cm, ovisno o tome kako je krevet sastavljen.

Napominjemo da isporuka uključuje samo okvir kreveta. Madrac je dostupan zasebno.

  • Boja: Crvena
  • Materijal: MDF okvir + drvena podnica
  • Ukupna veličina: 214 x 111 x 97,5 cm (D x Š x V)
  • Unutarnja veličina: 190 / 200 x 93 x 20 cm (D x Š x V)
  • Pogodna veličina madraca (nije uključen): 190 x 90 cm / 200 x 90 cm (ovisno o tome kako je krevet sastavljen)
  • Pribor za montažu je uključen
  • Jednostavno sastavljanje
  • Preporučena dob: 4 godine i iznad

Dodatne informacije

Težina 56.7 kg
Go to Top