Početna/Dom i vrt/Dječja soba/Namještaj za dječju sobu/Dječji kreveti/Dječji krevet u obliku terenskog vozila 90 x 200 cm maskirni

Dječji krevet u obliku terenskog vozila 90 x 200 cm maskirni

1.986,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Uz privlačan dizajn terenskog automobila i čvrstu konstrukciju, ovaj dječji krevet uistinu će privlačiti poglede u spavaćoj sobi vašeg djeteta. Udoban, funkcionalan i estetski ugodan, ovaj krevet dizajniran je kako bi osigurao vrhunsku udobnost i maksimalnu sigurnost za djecu. Izrađen od vrhunskih materijala, krevet se odlikuje snažnom i robusnom konstrukcijom. Dizajniran je s prečkama na objema stranama kako vaš mališan ne bi ispao iz kreveta. Uz to, čvrste podnice nude potrebnu potporu i mogu podnijeti svakodnevno trošenje. Krevet je prikladan za madrace veličine 90 x 200 cm. Okvir kreveta lako se sastavlja. Napominjemo da isporuka uključuje samo okvir kreveta; madrac nije uključen.

Nema na zalihi

Opis

Uz privlačan dizajn terenskog automobila i čvrstu konstrukciju, ovaj dječji krevet uistinu će privlačiti poglede u spavaćoj sobi vašeg djeteta.

Udoban, funkcionalan i estetski ugodan, ovaj krevet dizajniran je kako bi osigurao vrhunsku udobnost i maksimalnu sigurnost za djecu. Izrađen od vrhunskih materijala, krevet se odlikuje snažnom i robusnom konstrukcijom. Dizajniran je s prečkama na objema stranama kako vaš mališan ne bi ispao iz kreveta. Uz to, čvrste podnice nude potrebnu potporu i mogu podnijeti svakodnevno trošenje.

Krevet je prikladan za madrace veličine 90 x 200 cm. Okvir kreveta lako se sastavlja. Napominjemo da isporuka uključuje samo okvir kreveta; madrac nije uključen.

  • Boja: Maskirna
  • Materijal: MDF okvir + drvena podnica
  • Ukupne dimenzije: 203 x 97 x 57 cm (D x Š x V)
  • Promjer kotača: 39,5 cm
  • Prikladna veličina madraca: 90 x 200 cm (Š x D) (madrac nije uključen)
  • Preporučena dob: 4 godine i iznad
  • UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci.

Dodatne informacije

Težina 38 kg
Go to Top