Početna/Dom i vrt/Dječja soba/Namještaj za dječju sobu/Dječji kreveti/Dječji krevet trkaći auto 90 x 200 cm plavi

Dječji krevet trkaći auto 90 x 200 cm plavi

1.274,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj zabavni dječji krevet, čvrste konstrukcije s privlačnim dizajnom trkaćeg automobila, bit će pravi ukras u dječjoj spavaćoj sobi. Udoban, funkcionalan i estetski privlačan, ovaj dječji krevet je dizajniran kako bi se osigurala najveća udobnost i maksimalna sigurnost za djecu. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj krevet ima čvrstu i jaku konstrukciju. Krevet ima zaštitne tračnice na obje strane koje će spriječiti da dijete padne sa kreveta. Čvrsta rešetkasta podnica pruža potrebnu podršku i može podnijeti svakodnevno habanje. Sastavljanje je jednostavno. Krevet je prikladan za madrace veličine 90 x 200 cm. Napominjemo da isporuka uključuje samo okvir kreveta; madrac nije uključen.

Na zalihi

Opis

Ovaj zabavni dječji krevet, čvrste konstrukcije s privlačnim dizajnom trkaćeg automobila, bit će pravi ukras u dječjoj spavaćoj sobi. Udoban, funkcionalan i estetski privlačan, ovaj dječji krevet je dizajniran kako bi se osigurala najveća udobnost i maksimalna sigurnost za djecu.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj krevet ima čvrstu i jaku konstrukciju. Krevet ima zaštitne tračnice na obje strane koje će spriječiti da dijete padne sa kreveta. Čvrsta rešetkasta podnica pruža potrebnu podršku i može podnijeti svakodnevno habanje.

Sastavljanje je jednostavno. Krevet je prikladan za madrace veličine 90 x 200 cm. Napominjemo da isporuka uključuje samo okvir kreveta; madrac nije uključen.

  • Boja: Plava
  • Materijal: MDF okvir + drvena podnica
  • Ukupne dimenzije: 225 x 94 x 38 cm (D x Š x V)
  • Prikladna veličina madraca: 90 x 200 cm (Š x D) (madrac nije uključen)
  • Jednostavno sastavljanje
  • Preporučena dob: 4 godine i iznad

Dodatne informacije

Težina 30.7 kg
Go to Top