Čelična polica za 6 sanduka

436,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ova praktična i kompaktna polica za sanduke je odlična za spremanje sklopivih sanduka za voće, povrće i pića, ili za skupljanje materijala za reciklažu. Odlično će upotpuniti svako kućanstvo ili tvrtku, jer sanduke treba skladištiti u gotovo svakom prostoru. Nagnuti dizajn omogućava lak pristup sanducima, te dopušta pogled u unutrašnjost sanduka. Ova polica je prikladna za smještanje 6 sklopivih sanduka za hranu, sanduka za piće ili standardiziranih sanduka. Polica je napravljena od jakog čelika i veoma je trajna. Plastične neklizajuće nogare su dizajnirane da zadrže policu na mjestu.

Nema na zalihi

Opis

Ova praktična i kompaktna polica za sanduke je odlična za spremanje sklopivih sanduka za voće, povrće i pića, ili za skupljanje materijala za reciklažu. Odlično će upotpuniti svako kućanstvo ili tvrtku, jer sanduke treba skladištiti u gotovo svakom prostoru.

Nagnuti dizajn omogućava lak pristup sanducima, te dopušta pogled u unutrašnjost sanduka. Ova polica je prikladna za smještanje 6 sklopivih sanduka za hranu, sanduka za piće ili standardiziranih sanduka.

Polica je napravljena od jakog čelika i veoma je trajna. Plastične neklizajuće nogare su dizajnirane da zadrže policu na mjestu.

  • Boja: Tamnosiva
  • Dimenzije: 96 x 33 x 116 cm (D x Š x V)
  • Težina: 3,7 kg
  • Materijal: Plastificirani čelik + plastične nogare
  • Prikladno za 6 nogara na sklapanje
  • Maksimalna težina za kutiju: 17 kg

Dodatne informacije

Težina 6.6 kg
Go to Top