Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Barski Ormarić Masivno Sheesham Drvo 85x40x95 cm

Barski Ormarić Masivno Sheesham Drvo 85x40x95 cm

3.149,00kn uključ. PDV

Samo 6 komada na zalihi

Naš barski ormarić od masivnog indijskog ružinog drva ima ugrađeni stalak za vino, ladicu, praktične bočne police i veliki gornji odjeljak koji se može potpuno otvoriti. Predstavlja savršeno rješenje za čuvanje vaših boca vina, žestokih alkoholnih pića, čaša i drugih stvari uredno organiziranim. Zahvaljujući svom rustikalnom dizajnu, ovaj elegantni barski ormarić će biti bezvremenski dodatak vašem kućnom dekoru. Barski ormarić ima ugrađeni stalak za vino koji može smjestiti 15 boca vina. Praktične bočne police imaju šipke i služe kao dodatni prostor za pohranu vinskih boca. Komoda također ima i ladicu i veliki gornji odjeljak koji pružaju puno prostora za odlaganje vašeg staklenog posuđa. Zahvaljujući pametno osmišljenom dizajnu, gornji i prednji dio ormarića se mogu u potpunosti otvoriti, tako da lako možete dosegnuti u unutrašnjost ormarića. Uz to, gornji odjeljak možete koristiti i kao prostor za serviranje. Škrinja je izrađen aod masivnog sheesham drveta s medenom završnicom, a prekrasna drvena zrnca čine svaki komad namještaja jedinstvenim i neznatno različitim od sljedećeg. Sheesham je tropsko tvrdo drvo koje je poznato po svojim bogatim zrnima i također poznat kao ružino drvo ili palisander. Sastavljanje je jednostavno. Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što čini svaki primjerak jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Samo 6 komada na zalihi

SKU: 78740 Kategorije: , ,

Opis

Naš barski ormarić od masivnog indijskog ružinog drva ima ugrađeni stalak za vino, ladicu, praktične bočne police i veliki gornji odjeljak koji se može potpuno otvoriti. Predstavlja savršeno rješenje za čuvanje vaših boca vina, žestokih alkoholnih pića, čaša i drugih stvari uredno organiziranim. Zahvaljujući svom rustikalnom dizajnu, ovaj elegantni barski ormarić će biti bezvremenski dodatak vašem kućnom dekoru.

Barski ormarić ima ugrađeni stalak za vino koji može smjestiti 15 boca vina. Praktične bočne police imaju šipke i služe kao dodatni prostor za pohranu vinskih boca. Komoda također ima i ladicu i veliki gornji odjeljak koji pružaju puno prostora za odlaganje vašeg staklenog posuđa. Zahvaljujući pametno osmišljenom dizajnu, gornji i prednji dio ormarića se mogu u potpunosti otvoriti, tako da lako možete dosegnuti u unutrašnjost ormarića. Uz to, gornji odjeljak možete koristiti i kao prostor za serviranje.

Škrinja je izrađen aod masivnog sheesham drveta s medenom završnicom, a prekrasna drvena zrnca čine svaki komad namještaja jedinstvenim i neznatno različitim od sljedećeg. Sheesham je tropsko tvrdo drvo koje je poznato po svojim bogatim zrnima i također poznat kao ružino drvo ili palisander.

Sastavljanje je jednostavno. Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što čini svaki primjerak jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

 • Boja: Smeđa
 • Materijal: Masivno drvo šišama s obradom u boji meda
 • Dimenzije: 85 x 40 x 95 cm (D x Š x V)
 • Veličina rešetki: 11 x 11 cm (D x Š)
 • Polirano, obojeno i lakirano
 • S velikim gornjim odjeljkom
 • S bočnim policama
 • Ugrađeni stalak za vino: Može smjestiti 15 boca vina
 • Jednostavno sastavljanje
 • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s uključenim priborom za montiranje na zid
 • Više detalja o sprječavanju prevrtanja vašeg namještaja možete pronaći ovdje
  https://www.vidaxl.hr/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/HR.pdf

Dodatne informacije

Težina 42.35 kg
Go to Top